Irina Jovanka, përfaqësuese e Miss Serbia, bëri me duart e saj simbolin e shqiponjës në mes të një gare bukurie të mbajtur në Kosovë.

Akti i saj ka shkaktuar shumë polemika në Serbia, dhe mediat atje po e quajnë skandal të madh veprimin e saj.

Miss Serbia disa herë bëri shqiponjen, simbolin e flamurit shqiptar, duke thënë se ishte “një formë e respektit” dhe se është “normale për ta bërë këtë”, tha ajo në një postim në llogarinë e saj në Instagram.