“Ne gjithmonë mendojmë se na duan ngaqë jemi të mirë, por kurrë nuk dyshojmë se të mirë janë ata që na duan ne”.

– Leo Tolstoi /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress