Ngushëllimet më të ndjera prindërve të vogëlushes 7 vjeçare që u vra në plazh në mënyrën më makabre nga përfaqësuesi i kriminalizuar i Policisë së Shtetit majë skafit.
Vajzën 7 vjeçare e vrau në det një kriminel arrogant i rritur e ngritur në poste publike përmes makabritetit shtet-rrënues të këtyre tre dekadave, ku Shqipëria kaloi nga burgu në xhungël.
Fëmijët shqiptarë do vazhdojnë të vriten e dhunohen në mënyra makabre sa kohë si popull votojmë për të mirëmbajtur xhunglën. Në këtë sens, po, ka kriminelë, si ai që vrau vogëlushen bashkë me enturazhin që e veshi me pushtet, por ka dhe bashkëfajtorë – ata jemi ne.