Alkooli:Të gjitha dashuritë e mëdha nisin me shampanjë e përfundojnë me çaj bimor.

Shëndeti: E qeshura është shëndeti i shpirtit.

Gjumi: Një bashkëshort i mirë nuk fle kurrë i pari dhe nuk zgjohet kurrë i fundit.

Miqësia: Miqësia zgjat vetëm kur secili prej miqve mendon se është superior ndaj tjetrit.

Pozitiviteti: Është e lehtë të ulesh dhe të vëzhgosh, e vështirë është të ngrihesh dhe të veprosh.

Edukimi: Ligjet janë si rrjeta merimangash: insektet e mëdha kalojnë, vetëm të voglat ngecin.

Fëmijëria: Çfarë është tjetër fëmija veçse imazh i dy qenieve, fryt i dy ndjenjave të përziera me njëra-tjetrën?

Jeta: Pas çdo fati të madh në jetë fshihet një krim.

Romanca: Dashuria me kursim nuk është dashuri. /MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”