Një lider i çon njerëzit aty ku duan të shkojnë. Një lider i madh i çon njerëzit jo aty ku duan të shkojnë, po aty ku duhet të jenë. -Rosalynn Carter /MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”