Momenti kur demi “Opiparo” 530 kg i futi toreadorit Julio Aparicio bririn e djathtë në grykë duke ia nxjerrë nga goja. /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress