Pep, qeni që u dënua me burgim të përjetshëm sepse kishte vrarë macen e guvernatorit të Pennsylvanisë. Pepja u burgos ne burgun Eastern State Penitentiary, aty ku ka qënë i burgosur edhe Al Capone.

Viti 1924.  /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress