Një Salto Mortale e Institucioneve!

Privimi i Albin Kurtit nga e drejta e kandidimit në zgjedhje është Salto Mortale për Institucionet e Kosovës, jo për Albin Kurtin.

Privimi nga e drejta e Tij, e rritë Albinin, ka efekt të kundërt për Mafinë politike, më vjen keq!

Ky privim i mundshëm tregon se që të gjitha Institucionet e vendit, pa përjashtim, qe 20-të vite janë në shërbim të mafisë politike dhe të nëntokës politike, që edhe i ka krijuar ato!

Këto Institucione kanë lejuar dhe po lejojnë kandidimin e atyre që kanë mbajtur burg për krime lufte dhe për vrasje;

A mund të jetë vrasësi ish-vrasës?

A mund të jetë krimineli ish- kriminel?

Janë disa ‘profesione’ të përjetshme:

Një herë kriminel-përherë kriminel!

Këto Institucione kanë lejuar që komunat të udhëhiqen nga burgu, e burgjet kanë shërbyer edhe si ‘shpija publike e sii diskoteka’!

Të privohet Albin Kurti kaq ashiqare dhe kaq padrejtësisht nga e drejta e kandidimit për shkak se ka protestuar kundër ‘Kumbarave të Krimit’, është e tmerrshme, por e përballueshme!

Që rritet Albini nga padrejtësitë, qe një fakt:

Nëse komplikohet situata (mo’ Zot), dhe prania ime është e domosdoshme, e sakrifikoj lirinë time dhe hipi në skenë.

P.S. Tregojini me nga një zemër, Mafisë Politike se sa kallaballëk Jemi!