Pamje të rralla filmike janë publikuar nga “Zastava Film”, në 20-vjetorin e bombardimeve të NATO-s mbi Jugosllavinë

Që nga Beogradi deri në Gjilan, kudo shihen bazat serbe të shkatërruara nga bombat e avionëve të NATO-s në vitin 1999.

NATO-ja nuk kishte bombarduar pothuajse të gjitha bazat dhe infrastrukturën e ushtrisë serbe në Kosovë, Serbi, Mal të Zi dhe Vojvodinë.

Në video shihen pasojat e bombardimit të avionëve të NATO-s mbi bazat serbe.