Qeveria shqiptare ka vendosur të mos bëjë asnjë koment për raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit që e përkufizonte Shqipërinë thuajse njësoj si në vitin 2013 dhe qeverinë si të korruptuar në të gjitha nivelet e saj. Është një heshtje “anglezi” që nuk i shkon qeverisë së cicmiceve me çdo portal.

Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

Megjithatë Shqipëria po shihet me sy të mirë nga INSTAT-i, ATSH-ja, qeveria e saj por edhe ndonjë zyrtar europian që vjen vërdallë në zyrë përpara zgjedhjeve të majit. Ndaj edhe heshtja e pakuptimë e një raporti që përndryshe referohet nga qeveria shqiptare duhet kuptuar si zbatim i parimit se Tirana zyratre nuk i komenton në shqip raportet anglisht të miqve amerikanë për t’i ruajtur ndoshta këta të fundit nga mëria e një populli të lumtur që ka veç fitorje.  /MekuliPress.com/
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress