Grupe atdhetarësh shqiptarë janë nisur nga Maqedonia e Veriut dhe Kosova për protestën e 6 Janarit në ora 17:30 përball Kryeministris Tiranë.

Protesta ka për qëllim mbrojtjen e hapsirave ujore të detit Jon që cënohet nga sunduesit e Tiranës dhe shteti Grek, shkruan MekuliPress.com