Aktori i famshëm Will Smith i ka kërkuar falje komedianit Chris Rock për flakareshën e dhënë përgjatë ceremonisë së Oscars në fillim të këtij viti.

Këtë Smith e ka bërë përmes një videoje në rrjetin social Instagram.

“Ka kaluar një minutë…”, thuhet në tekstin në fillim të videos.

“Gjatë muajve të fundit, unë kam bërë shumë mendime dhe punë personale… Ju bëtë shumë pyetje të drejta të cilave doja të merrja pak kohë për t’iu përgjigjur”, thuhet tutje brenda videos.

Më pas Will Smith shfaqet duke i kërkuar falje Chris Rockut.