Albin Kurti

Kanë kaluar 20 vite pas luftës, por gratë e dëshmorëve dhe familjet e tyre që kanë përfunduar në skema sociale, jetojnë nën pragun e varfërisë. Këto nëna të veja, me këtë ndihmë nuk mund t’ju ofrojnë fëmijëve të tyre as jetë normale dhe as shkollim të duhur.

Dëshmorët dhe familjet e tyre ne kurrë nuk i kemi harruar dhe nuk do t’i harrojmë, sepse sakrifica jetësore e tyre e ka ngritur kombin tonë. Përjetë u kemi borxh e me qeverinë e re menjëherë do fillojmë t’iu ndihmojmë e përkrahim.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1313088942205640&id=157167174464495