30 shtator 2000.

Është një filmim që u kthye në simbolin e Intifadës së dytë Palestineze ndaj Izraelit në vitin 2000.

Një vogëlush 12- vjeçar, i tmerruar, shtrëngon fort të atin, ndërkohë që mbi kokat e tyre fluturojnë plumba. Trupat izraelite po shkëmbejnë zjarr me palestinezët.
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress
Plumbat prekin trupin e djaloshit dhe ai gjen vdekjen. Pamjet u transmetuan nga rrjeti francez France 2 më 30 shtator 2000. Emri i djaloshit ishte Muhammad al-Durrah dhe sot do ishte 30 vjeç. /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress