Një aksion i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, i cili përfundoj me sukses la të vdekur 25 polic/ushtarë serbë.

Ishte koha kur heroi Agim Ramadani me “FENIX-at” e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, zhvilluan një aksion të suksesshëm ku lan të vdekur shumë kriminelë serbë.

Ky operacion është organizuar në afërsi të kufirit me Shqipërinë, ku përveç që, kanë mbetur të vdekur serbët, kanë shkatërruar edhe dy automjete luftarake serbe.

Për më shumë rreth aksionit të zhvilluar shikojeni videon më poshtë.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress