“Bëhu i sjellshëm me të gjithë, por i afërt vetëm me pak njerëz, dhe këta pak sprovoi mirë para se të u’a japësh besimin. Miqësia e vërtetë është një bimë që rritet ngadalë, e cila duhet të i nënshtrohet dhe ti përballojë tronditjet e fatkeqësisë, para se ta fitojë të drejtën të quhet e tillë.”

“Një grua e ndjeshme kurrë s’mund të jetë e lumtur me një budalla.”

“Asnjë ndëshkim nuk është shumë i madh, për atë njeri që e ndërton madhështinë mbi rrënojat e vendit të tij.”

– George Washington /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress