E bija e një zyrtari të imigracionit në Aeroportin Heathroë në Britani, i cili ka vdekur nga koronavirusi, gjithashtu vdiq nga shkaku i njëjtë vetëm 24 orë më vonë.

Sudhir Sharma, i cili punonte në Terminalin e Tretë, vdiq të mërkurën para se farmacisjta Pooja ta përjetonte fatin e njëjtë tragjik një ditë më vonë.

Burri 61-vjeçar nga Londra punoi në aeroport deri më 7 janar, prandaj zyrtarët besojnë se ai nuk është infektuar në vendin e punës por dikund tjetër.

Besohet se ai kishte edhe probleme të tjera shëndetësore, që e kishin detyruar të mungonte në punë. Megjithatë, ai së voni ishte kthyer në vendin e punës.

Pooja, 33-vjeçare, punonte si farmaciste në Sussex dhe raportohet se për tri ditë kishte marrë trajtim mjekësor para se të vdiste.

Nuk është e qartë nëse babai dhe e bija ishin në kontakt të ngushtë me njëri-tjetrin para tragjedisë, shkruan “Daily Mail”.

Ndryshe, 181 persona kanë vdekur nga koronavirusi në Britaninë e Madhe vetëm gjatë 24 orëve të fundit, duke e shënuar rritjen më të madhe për periudhën njëditore që nga fillimi i përhapjes.