Rutina e bukurisë së përditshme pranverore e sheh pamjen e produkteve që kanë për qëllim dhënien e jetës së re.

Ditët bëhen më të gjata, orët e dritës rriten. Duke lënë pas sezonin e ftohtë, edhe rutina e bukurisë së përditshme rinovohet dhe sheh pamjen e produkteve që synojnë të japin jetën e re në lëkurë në pranverë. Një pastrim i plotë i fytyrës është hapi i parë për të rivendosur shkëlqimin dhe për të garantuar efektivitetin e çdo trajtimi që do të aplikohet më vonë. Toksinat dhe grimcat duhet të hiqen. Ato “mbysin” lëkurën, e cila për këtë arsye duhet të mbrohet nga burimet e agresionit që komprometojnë rigjenerimin e qelizave dhe parandalojnë atë që të ketë një pamje të shëndetshme dhe rrezatuese.

Stresi, lodhja, drita blu në PC dhe tableta, ndotja janë faktorë që vënë në rrezik shëndetin e lëkurës. Hapi paraprak, pra, është  një pastrimi korrekt, sidomos në fund të ditës, dhe pastrimi i thellë i fytyrës. Perdor tonikët e freskët, serumet dhe maskat që, brenda pak minutash, pastrojnë dhe sigurojnë ushqyerjen e duhur, duke dhënë menjëherë një pamje të freskët, të përtërirë dhe të ndritshme, falë veprimit të përbërësve të veçantë të prejardhjes së bimëve. Kremrat janë në xhel, kanë textures të lehta dhe ofrojnë hidratim të lartë, kontrast të njollave të errëta dhe ngjyrës së shurdhër. Make-up eshte I fortë, veçanërisht në këtë periudhë, ndriçues dhe produkte që krijojnë pikat e lehta të dritës, të aftë për të shfrytëzuar potencialin e grimcave reflektuese. Ata përmirësojnë ngjyrën e lëkurës, më të përparuarit, gjithashtu vijnë për të stimuluar prodhimin e kolagjenit.