Rritja e nivelit të sheqerit në gjak mund të rrit rrezikun e ndërlikimeve të shëndetit siç është diabeti i tipit 2, sëmundjet kardiovaskulare, sëmundjet e veshkave dhe depresioni.

Konsumimi i sasive të mëdha të sheqerit, sidomos nga pijet e ëmbla, tregon se janë rritur vlerat e sheqerit në gjak dhe rrezikun e prekjes me diabet të tipit 2.

 Kështu ju duhet të përdorni çaj të zi pasi ndihmon në rritjen e insulinës në trupin tuaj.

Sipas heathline, ju me anë të çajit të zi do të menaxhoni sheqerin në gjak.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress