Dallimi kryesorë mes mashkullit dhe femrës është: meshkujtë harrojnë por nuk falin. Femrat falin por nuk harrojnë. – Robert Jordan

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress