E kam vra nanën teme,
me largësinë
Por askush s’më dënon
Se une baj sikur s’kam faj,
e ajo ban sikur jeton.

Nga Klodian Kojashi /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress