Dikush është ulur në hije sot, sepse dikush tjetër ka mbjellur një pemë aty shumë kohë më parë”. – Warren Buffett /MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”