Nëse veprimet tuaja i frymëzojnë të tjerët të ëndërrojnë më shumë, të mësojnë më shumë, të bëjnë më shumë dhe të bëhen më shumë, atëherë je lider. – John Quincy Adam /MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”