Drejtues shteti apo priftërinj fshati

Dikush nga taboret e këshilltarëve duhet t’u thotë drejtuesve të Shqipërisë se janë zgjedhur për të drejtuar shtetin laik dhe për të zgjidhur krizat e tij dhe jo priftërij fshati, që për të fshehur mëkatet e veta, i kujtojnë grigjës çdo javë kalendarin fetar.