“Duhet ndërru truni i këtij populli. Prandaj mendimi im është që pa iu ndërru truni këtij populli- e truni ndërrohet në shkolla kryesisht- dhe pa u formu një çetë intelektualësh me pikëpamje perëndimore, ne nuk kemi kurrsesi si menojmë me hy në Europë”.

– At Zef Pllumi /www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress