Koha e verës është e përkryer për të shijuar mbrëmjet e ngrohta jashtë. Ajo nuk është aq magjike në lidhje me verën janë padyshim mushkonjat. Nëse dhe ju jeni nga ata që keni shenjat mushkonjave në këmbë gjithë kohës duhet të dini se ka disa arsye që jeni të “preferuarit e tyre”

Ju jeni të djersitur dhe shumë të lëvizshëm: Nëse jeni  në piknik me familjen, dhe po luani lëvizni dhe për këtë arsye jeni djersitu, keni më shumë gjasa të tërheqin vëmendjen e mushkonjave që janë tërhequr nga lëvizja dhe acidin laktik në djersën tuaj.

Është në gjakun tuaj: Mushkonjat kanë nyjet e tyre të ushqimit të preferuar dhe ata ndodhen të jenë të lidhura me llojin e tipit të gjakut. Quajeni veten me fat nëse keni grupin e gjakut A pozitiv pasi mushkonjat nuk janë të tërhequra fare nga ky lloj grupi

Ju lyer me parfum shumë: Mushkonjat tërhiqen nga erërat e forta si ëmbëlsia e parfumit.