Sepse të biesh në dashuri nuk do të thotë edhe të dashurosh. Dikush mund të bie në dashuri dhe ende të urrej.

Fyodor Dostoyevsky, “Vëllezërit Karamazov” – ishte novela e fundit e autorit, për të cilën ai shpenzoi dy vite për ta shkruar dhe e cila për herë të parë u publikua në vitin 1879. Dostoyevsky vdiq pas më pak se katër muaj nga dita e publikimit të këtij libri.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress