Spostimi i shpejtë i kokës

Nëse i bëni dikujt një pyetje direkte dhe shihni që personi tjetër lëviz kokën shpejt, ky person me shumë mundësi është duke gënjyer.Koka e personit në fjalë do të lëvizë shumë herë para mbrapa para se të japë përgjigjen.

Ndryshon frymëmarrja

Kur dikush gënjen, mund të fillojë të marrë frymë më shpesh. Kur ndryshon frymëmarrja shpatullat ngrihen dhe toni i zërit ulet. Kur frymëmarrja shpeshtohet rritet frekuenca kardiake dhe gjaku lëviz më shpejt nëpër trup. Zakonisht trupi ka nevojë për këto ndryshime kur ndjehemi të stresuar, apo kemi ndonjë problem

Mbulon pjesët e ndjeshme të trupit

Kur dikush gënjen shpesh prek instinktivisht pjesët vulnerabile të trupit të tij. Këto zona përfshijnë qafën, kraharorin, barkun dhe kokën.

/MekuliPress.com/

Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress