MekuliPress ju sjellë edhe një karikaturë të artistit të njohur Gëzim Pozhegu. Porosia e kësaj karikature është e trishtë, dëshpëruese por e sinqertë. Piktura në fjalë është edhe aktuale me konotacione politike.

Porosia është e qartë: Në Kosovë duhet bërë ndryshimi, përndryshe “dera e kafazit” do mbetet e mbyllur për shqiptarët. ” Çelësi i derës së mbyllur të kafazit”, gjindet në dorë e shqiptarëve, e jo në xhepin e Bashkimi Evropian, ëhtë klithma e artistit të padjallëzuar, Pozhegu, shkruan MekuliPress. /MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj!