Makinat e policisë kanë bërë një rrugë të gjatë. Me kaq shumë automjete të fuqishme në rrugë, është e natyrshme që policia në të gjithë botën të përshtatet dhe garojë me  kriminelët, në mënyrë që t’i kapë ata.

Një kriminel me një super makinë mund të largohet lehtë kur ndiqet nga automjeti mesatar i policisë, por për fat të mirë, ato ditë kanë kaluar shumë kohë në disa prej shteteve të huaja. Angazhimi në ndjekje të një makine është gjithmonë një aktivitet i rrezikshëm për policinë, por tani shumë forca policore kanë automjete në flotat e tyre që i lejojnë ata të performojnë më mirë se kurrë. Shikoni shtetet , ku policia ka super makinat.Tch/ /MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”