“Martesa mund të presë; shkollimi jo. Ti je një vajzë shumë, shumë e zgjuar. Kështu është me të vërtetë. Ti mund te behesh cfare te duash, Laila. Kaq gje di per ty. Dhe di gjithashtu se, kur kjo lufte te marre fund, Afganistani do te kete nevoje si per grate, ashtu edhe per burrat, per grate ndoshta me shume. Sepse nje shoqeri nuk ka shance per sukses, nese grate e saj jane te pashkolluara. Nuk ka asnje shans.”

“1OOO diej vezullues” – Khaled Hosseini /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress