Çfarë tregojnë zakonet tona të përditshme? Çdo veprim i joni tregon diçka për personalitetin tonë.

Ju mjafton të na tregoni se si e mbani çantën dhe do të zbuloni shumë gjëra për veten tuaj:

1. Prapa shpinës

Nëse preferoni ta mbani çantën në shpinë, jeni gjithmonë të gatshëm për aventura dhe shijoni çdo moment.

Jeni gjithashtu shumë të vëmendshëm ndaj gjërave dhe njerëzve të tjerë, duke i ndihmuar ata vullnetarisht.

2. Në dorën tuaj

Ju jeni një person që keni kontroll të plotë mbi gjithçka.

Ju doni të jeni të informuar për gjithçka dhe gjithmonë keni një mendim për çdo situatë.

Ju jeni në gjendje t’i tregoni të tjerëve të gjithë të vërtetën për veten e tyre, nëse ata e kërkojnë.

Besueshmëria juaj është legjendare.

3. Në shpatullën tuaj

Ju jeni një person që ju pëlqen t’i mbani gjërat me estetikë dhe të tjerët kanë mendimin se studioni shumë.

Jeni të prirur drejt detajeve dhe gjithmonë mendoni për të krijuar diçka të re.

4. Mbi shpatullën tuaj

Nëse mbani çantën mbi supe, asnjë kriminel nuk do të mundet të vjedhë gjërat me vlerë që keni brenda saj.

Jeni pak të prirur për të treguar pasurinë tuaj të madhe, por jeni shumë bujar në të njëjtën kohë.

Kini kujdes, pasi disa mund ta perceptojnë këtë tipar tuajin si një dobësi dhe ta përdorni në avantazhin e tyre.

5. Në barkun tuaj

Një person që e mban çantën në bark, nxiton gjithmonë.

Ata e vendosin çantën në këtë pozicion për të mos i penguar.

Ju keni një imagjinatë të “çuditshme” që i kalon kufijt e normales.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress