“E meta më e madhe e nënave është se vdesin më parë se ne të arrijmë t’u kthejmë atyre një pjesë të asaj që kanë bërë për ne. 
Na lenë të vetëm, fajtorë dhe tmerrësisht jetimë. Për fat që është një e vetme. Sepse askush nuk do mund të duronte të tillë dhimbje dy herë”.

| Isabel Allende |  /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress