Njerëzit e këtyre 4 shenjave mbi të gjitha ruajnë vlerat e tyre dhe nuk do të kishin kurrë guximin të dëmtonin askënd.

Dashi
Dashi është personi që dallon nga të tjerët për sinqeritetin, guximin dhe përkushtimin në gjithçka që bën. Kjo shenjë përfaqëson elementin e zjarrit.
Përfaqësuesi juaj, i mësuar për të mos u kthyer më mbrapsht në vendimet e veta, kapërcen me mjeshtëri të gjitha pengesat dhe është gjithmonë në dispozicion për të ndihmuar një mik.

Gaforrja
Gaforrja thjesht nuk e di se çfarë do të thotë të kalosh mbi këdo. Të lindurit e ësaj shenje janë në gjendje të mos gëzojnë një përfitim të caktuar vetëm për t’ia dhënë dikujt që ka më shumë nevojë.
Ata janë gjithashtu miqtë tek të cilët mund të mbështeteni e që do të jetë pranë jush për gjithë jetën tuaj.

Luani
Vetëm nga kafsha të cilës i referohet është e mundur të kesh një ide të forcës dhe frymës së udhëheqjes së kësaj shenje. Ata janë shumë krenarë dhe tësigurt, por edhe zemërgjerë, nuk heqin dorë nga të bërit gjithçka që munden për të ndihmuar ata që kërkojnë ndihmën e tyre.
Ata gjithashtu pëlqejnë të njihen për përpjekjet e tyre, në fund të fundit, ata meritojnë admirimin e atyre përreth vetes, çdo ditë.

Shigjetari
Shigjetari mund të duket naiv në fillim, por mos gaboni, ata kanë një karakter të pjekur dhe shumë të fortë.
Kjo shenjë përcakton njerëz të sinqertë, ata që duan të shohin të gjithë të jetojnë në paqe dhe harmoni. Të lindurit në shenjën e Shigjetarit nuk dinë të gënjejnë dhe gjithmonë luftojnë që e vërteta të mbizotërojë.