– Nuk është e vërtetë që njerëzit pushojnë së ndjekuri ëndrrat sepse plaken, ata plaken sepse pushojnë së ndjekuri ëndrrat.
Gabriel Garcia Marquez – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”