Lavatriçja është paisja më e rëndësishme në shtëpitë e të gjithëve. Megjithatë, duke e përdorur vazhdimisht (në shtëpitë me fëmijë të vegjël edhe çdo ditë apo dy herë në ditë) rrezikojmë ta prishim më shpejt nga ç’kemi parashikuar kur e kemi blerë.

Myku dhe kalkariet mund të prishin funksionet normale të lavatriçes. Siç pastron rrobat edhe lavatriçja ka nevojë për t’u pastruar! 


Një nga mënyrat më ekonomike dhe të efektshme për ta pastruar është ajo me uthull të bardhë. Përveçse do largoj papastërtitë dhe aromat e këqija të lavatriçes, uthulla e bardhë do shërbej edhe si detergjent për të zbutur rrobat. 


Mjafton të që të shtoni pak uthull të bardhë te vendi ku hidhni zbutësin e rrobave dhe të procedoni siç bëni zakonisht. Rrobat do të jenë më të pastra dhe lavatriçja nuk do të rrezikoj të dëmtohet! /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress