Pozicioni i medias amerikane për fituesin e zgjedhjeve në SHBA është i ndryshëm, shkruan MekuliPress.

Media të ndryshme amerikane kanë nxjerrë përfundime të ndryshme deri më tani në këtë thriller zgjedhor

Fox News dhe AP, të cilët po bashkëpunojnë këtë vit, kanë 264 për Biden dhe 214 për Trump sepse ata e kanë emëruar Biden fitues në Arizona (vlen 11 votues) dhe i kanë dhënë Trump një nga katër votuesit në Maine.

Reuters është edhe më i ulët, pasi ata nuk ia kanë dhënë Wisconsin Biden, pavarësisht se votat janë numëruar dhe Biden ka më shumë. Trump ka kërkuar një referendum këtu, por do të jetë një sensacion historik nëse sondazhi anon mbi 20,000 vota.

MekuliPress ju sjell zgjedhjen e mediave më të mëdha në SHBA tani:

ABC News: 253 për Biden – 214 për Trump

CBS News: 253 për Biden – 213 për Trump

NBC News: 253 për Biden – 214 për Trump

CNN: 253 për Biden – 213 për Trump

Fox News: 264 për Biden – 214 për Trump

Associated Press: 264 për Biden – 214 për Trump

Reuters: 243 për Biden – 214 për Trump

New York Times: 253 për Biden – 214 për Trump