Sam Smith dëshiron që Dua Lipa ose Elton Johni t’i ndjekin hapat e tij duke e regjistruar muzikën e ardhshme për filmin e James Bondit.

Këngëtari britanik e pati nderin herën e fundit që ta regjistrojë Writing’s On The Wall për filmin “Spectre” të vitit 2015. Dhe megjithëse ai mendon se Dua është artistja më e mirë bashkëkohore për ta kënduar muzikën për “No Time to Die”, ai sugjeron se Eltoni duhet ta regjistrojë këngën, pasi kjo është një nga disa gjërat për të cilat ai nuk u përzgjodh gjatë karrierës së tij legjendare.

“Të gjithë po flasin për këtë tani”, thotë ai për Hits Radio të Britanisë kur po diskutonte se gara në fjalë do të zgjidhej nga producentët e Bondit. “Jam i entuziazmuar të shoh se kush do të jetë. Do të doja ta bënte Dua. Mos harroni se kënga e Bondit nga Madonna (e vitit 2002, Die Another Day) është shumë e mirë. Nëse Dua do të mund të bënte diçka të tillë.

“Por gjithashtu, mendoj se në fakt Elton John duhet ta bëjë këtë, ai kurrë nuk e ka bërë, gjë që është çmenduri për mua. Ai është ende këngëtari më i jashtëzakonshëm, kështu që një ditë mendoj se ai duhet ta bëjë.”

Edhe pse ai kurrë nuk e ka bërë ndonjë kolonë zanore të Bondit, krijuesi i hitit Rocket Man e ka fituar tashmë një “Oscar”, për këngën Can You Feel Love Tonight për filmin e animuar të Disneyt nga viti 1994, “The Lion King”.

Image

Një artist i cili po bën fushatë të hapur për ta kompozuar këngën është Ed Sheeran, menaxheri i të cilit (Stuart Camp) thotë se ishte takuar me producentët e Bondit në vitin 2017, por planet e hershme dështuan pas largimit të regjisorit origjinal Danny Boyle.

Duke sqaruar se Sheeran ende e dëshiron këtë punë, ai tha për Music Week: “I kam thënë (atij), gjëja që ata e bëjnë në fund është muzika… Kjo me siguri është diçka që do të dëshironte ta bënte. Është me siguri në listën e tij të dëshirave të paplotësuara.”