Kryeministri Avdullah Hoti dhe deputetët e Kuvendit të Kosovës janë dakorduar që të shtyhet seanca për debatin mbi pandeminë të hënën në ora 16:00.

Kryetarja Vjosa Osmani tha se kryeministri Hoti duhet ta ketë në prioritet Kuvendin.

“Ne e kuptojmë kur ka angazhime si kjo e sotmja për video-samitin, mirëpo për asnjë tjetër nuk kemi mirëkuptim”.