Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett, është shprehur mirënjohës ndaj Kosovës me rastin e përurimit të ndërtesës së re të Ambasadës.

Kosnett në fjalimin e tij madje tha se SHBA-të çdo herë do të jenë me Kosovën në secilin rrugëtim të saj.

”Është më shumë sesa vetëm një objekt i ndërtuar.

”Ne do të kemi hapësirë për të krijuar aktivitete të reja për të gjithë dhe të mirëseardhur janë nga të gjithë komunitetet”.

”SHBA-të do të jenë me Kosovën në se cilin rrugëtim tuajin”.

Pritja për nder të Ditës së Pavarësisë së SHBA-së (Drejtpërdrejt)

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett dhe zonja Alison Kosnett, janë nikoqirë të pritjes që po mbahet për nder të Ditës së Pavarësisë së SHBA-së.