Edhe një vlerësim ndërkombëtar për vendin tonë.

Shfaqja “a.y.l.a.n” e Teatrit të Gjilanit ka marrë çmimin kryesor në festivalin ndërkombëtar “Kontrapunkt” në Poloni.

Juria e edicionit të 56-të të kësaj ngjarjeje e ka vlerësuar shfaqjen me tekst të Jeton Nezirajt, nën regji të Blerta Rrustemi-Nezirajt për mjeshtërinë e zbërthimit të një teme komplekse.

Kënaqësi dhe krenari të shohim vlerësime të tilla për shfaqje e teatro të vendit.Përgëzime për gjithë ekipin e shfaqjes dhe Teatrin e Gjilanit.