”Shqiptarët nuk ndahen në të krishterë dhe muhamedanë,po ndahen ne dy anë: Ana Kombëtarëve, në të cilën ka shqiptarë nga të gjitha besimet, dhe ana e zuzarëve”, kështu shprehej shumë vite më parë Faik Konica, rikujton e pavarura “MekuliPress”. – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”