” … nëse takoni një gazetar të pasur, mos i zini besë. Gazetaria nuk shpie në pasuri, mund të shpjerë në mirëqenie. Unë nuk ankohem aspak, kam aq sa më duhet për të jetuar mirë. Ama gazetari i pasur është një gazetar që qelbet, ngaqë e ka përdorur zanatin për të arritur të tjera objektiva.

Një gazetar që i nënshtrohet zanatit, duke i kërkuar ndjesë prokurorit Maddalena, do ta pushkatoja”, thotë gazetari më i njohur italian i shekullit XX, citon e pavarura MekuliPress. – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”