Nuk ka asgjë më qesharake dhe të frikshme për trurin e njeriut sesa t’u përgjigjesh pyetjeve në dukje shumë të thjeshta në një kohë shumë të shkurtër.

Pjesa qesharake është se ne rrethana normale, dmth ne rast se dikush nuk ju pyeste dicka se cfarë do te vijonte, po te dilte ne bisede, do ta gjenit shume normale përgjigjen, pasi ne fakt te gjitha përgjigjet do ti shohim. më poshtë njihen.

Vetëm procesi për t’iu përgjigjur atyre dhe fakti që ato janë shumë të thjeshta dhe të lehta, aktivizojnë stresin dhe sigurisht… përgjigjen e gabuar.

Sipas Google, pra, këto janë 7 pyetjet më të njohura – një kurth, së cilës përdoruesit e internetit i kanë dhënë përgjigjen më të gabuar!

Përgjigjet e tyre do t’i gjeni pak më poshtë, por bëni kujdes të mos vidhni.

Sa prej tyre do t’i përgjigjeni saktë, pa mendime të dyta?

1) Sa vjet zgjati Lufta Njëqindvjeçare?

2) Disa muaj kanë 31 ditë, disa 30, sa kanë 28?

3) Çfarë ngjyre ka kutia e zezë në aeroplanin e forcave ajrore?

4) Sa herë feston ditëlindjen një 29-vjeçar?

5) Nëse një shtëpi blu ka mure blu, një mur të kuq dhe një mur të verdhë, një serë e bardhë, çfarë ngjyre kanë muret?

6) Në cilin shtet të Amerikës lejohet një burrë të martohet me motrën e vejushës së tij?

7) Nëse gjatë një gare rrugore kaloni vrapuesin e dytë në çfarë pozicioni do të jeni?

Përgjigjet

1) Po, sigurisht e dukshme është 100, por zgjati 116 vjet, që sigurisht nuk do ta mbani mend nga asnjë libër historie, por është një pyetje e njohur me kurth e historisë.

2) Shkurt a? Ndoshta jo, pasi të gjithë muajt janë padyshim 28 ditë.

3) 99% e të dukshmes nuk është kurrë e saktë në këto pyetje dhe kështu edhe këtu e zeza nuk është përgjigjja, pasi kutia e zezë ka një ngjyrë mjaft të ndezur, zakonisht portokalli për t’u identifikuar më lehtë.

4) Një, përveç nëse po flasim për një grua që për të shmangur të 30-at, do të “parkojë” në 29 për dy-tre vjet.

5) Serat dhe muret nuk u takuan kurrë, pasi rreth e qark janë prej xhami.

6) Ku jeton komuniteti i zombive, sepse përgjithësisht të vdekurit nuk martohen.

7) E dyshimtë tani, thua me shumë ndrojtje që je në radhë të parë apo jo? Nëse jo, vrapuesi që ishte i dyti bëhet i treti dhe ju, pasi e kaloni, merrni vendin e dytë.