Dr. Alexandra Channer, ekspertja angleze e të drejtave të njeriut, fton popullin në Kosovë të votoj Albin Kurtin për Kryeministër dhe të votoj për Lëvizjen Vetëvendosje! , shkruan pavarura MekuliPress.

https://www.facebook.com/mediadhepolitika/videos/2470820473136837/?t=8