Dom Ndre Mjedja, At Gjergj Fishta dhe Luigj Gurakuqi cilësohen si tri mendje të ndritura që lanë gjurmë në letërsi dhe mbrojtën identitetin kombëtar.

Edhe pse kanë kaluar shumë vite nga vdekja e tyre, kontributi i tyre kombëtar kujtohet e vlerësohet edhe sot. Fëmijët vazhdojnë të rriten me poezitë e shkrimet e tyre, vargu i tyre depërton realitetin e kohës në të cilën ata kanë jetuar.

E pavarura MekuliPress ju sjellë një fotografi ku të përbashkët të Dom Ndre Mjedës, At Gjergj Fishtës dhe Luigj Gurakuqit. /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress