Tifozët e Borussia Dortmund kanë bërë një gjest të madh në situatën e jashtëzakonshme kur po luftohet kundër koronavirusit.

Ultrasit e skuadrës ‘verdhezi’ janë organizuar për të ndihmuar familjet e rrezikuara të qytetit të tyre, në këtë luftë me Covid-19.

Grupi i tribunës jugore të Dortmund po shpreson të ndihmojë më të rrezikuarit nga Covid-19, transmeton lajmi.

Ata janë të gatshëm që të kryejn shërbime të ndryshme si për të shkuar në market, apo shërbime të tjera për qytetarët e tyre.

Gjithë kjo do të bëhet që qytetarët të dalin sa më pak nga shtëpitë dhe të jenë më pak të rrezikuar.