Shqiptarët e vjetër të Ukrainës… Cila është historia e tyre? Si u vendosën ata në Ukrainë shekuj më parë? Shqipja e vjetër dhe ruajtja e saj… Çfarë i kërkojnë Shqipërisë dhe shqiptarëve? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema. /MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj!