Ja një parashikim i motit i botuar në vitin 1926: Gjuhë arkaike shqipe por gjithsesi gjuhë shprehëse, shkruan MekuliPress.

“Më 5 maj, mot i bukur.
Më 11 maj, shi me gjyma. “

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress