Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joe Biden, po e konsideron ish-sekretaren e shtetit Hillary Clinton për postin e Ambasadores së SHBA-së në OKB.

Lajmin e ka bërë të ditur “Independent”, e cila ka shkruar se Clinton mund të gjendet në administratën e re të SHBA-së.

Ndaj këtij lajmi ka reaguar opinionisti Ramazan Bekteshi, përcjell Bota sot.

Ai ka pyetur se a po kthehet Kosova fuqishëm në agjendën amerikane sërish me njerëzit më të fuqishëm të Amerikës.

Reagimi i tij në Facebook:

Biden e konsideron Hillary Clinton për rolin e Ambasadores në OKB

A po kthehet Kosova fuqishëm në agjendën amerikane sërish me njerëzit më të fuqishëm të Amerikës. Dielli sërish i ngroh dhe u shndërrit shqiptarëve fort!

Burimi: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-election-2020/biden-administration-hillary-clinton-un-ambassador-b1722378.html?amp&fbclid=IwAR3AbX-Hejl1SlalAz_K3sIVW_Mx-NiuqbfrJTGgSSI4XLTIOj9nNrL9dh0